duminică, 30 noiembrie 2008

AZI se voteaza!!!


Noh buna.....deci azi e zi mareee!!!....zi in care fiecare putem produce o schimbare !!!!......


E simplu...ai totul pe tava.....ai primit de la minister 2 zile libere (joi ; vineri) pe langa cea de drept (luni 1 decembrie)....ai gratuitate pentru transportul cu trenul din 28 pana in 1 inclusiv...tot ce trebe sa faci este sa te mobilizezi (ridici din pat, imbracat, iesit din casa) sa te duci la centrul de vot cel mai apropiat de tine......sa iei cele 2 buletine de vot

(pt senat si pt camera deputatilor), sa ii marchezi cu o stampila pe cei ce ii doresti la putere si ATAT!......e asa de simplu...mai is cateva ore disponibile ..... poeople.......hai sa votam!!....mai simplu de atat nici ca se putea :)


P.S.......stii ca daca nu votezi, 4 ani de acum incolo nu ai voie sa comentezi???

sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Despre DOR

Niciodata nu mi-a fost dor de parinti, de patul meu sau de casa mea....nu as putea sa explic de ce...in general foarte greu o dau in sentimente de dor, iar daca se intampla, acestea sunt pt prieteni foarte apropiati, pentru cainele meu Cavy sau raportate la locatii sau aspecte ce au sau au avut un rol important in ceea ce ma priveste..gen: imi e dor de Cluj si atmosfera lui, de Brasov-ul geografic, de cetatea si comunitatea din Risnov, imi e dor sa urez si sa mi se ureze "La multi ani/Sarbatori Fericite" pe limba germana.

Zilele astea sunt acasa si prin zona......ma batut mama la cap sa vin acasa "ca de cand a inceput facultatea nu ai mai venit, ca te implici in prea multe proiecte, ca ai prea multe sedinte,imi e dor de tine, chiar nu iti e dor de noi?????????" (Teoretic!!!, ma gandesc ca e frumos, politicos sa zici "Ba imi e dor de voi, si fac tot posibilul sa ajung acasa".. practic insa am spus "Imi e dor de Cavy, toti prietenii sunt la Cluj, sau vrei sa ma mut in germania unde is restu prietenilor?, las ca vin acasa....i-ai luat lui Cavy sampon? tre` sa-i

fac baie!"
Buun perioada de stat acasa tre sa treaca repede ca depind de net (aici mai greu)..plus ca aici nu pot invata...persista un iz de plictiseala..si ma plafonez.....soooooooooooo din 1 pana in 7 decembrie....sunt la Paraul Rece...chiar viz-a-viz de restaurantul unde mancam papanasi buni cand eram mica :D..oare mai gasesc acum? :P.....CE caut acolo?...well, spre o totala surprindere merg in a II-a etapa a TOT (Training of Trainers).....surprindere nu pt ca imi doream da nu am facut nimic pt a-mi satisface dorinta sau in acest sens...dar sistemul de selectie mi so parut ciudatel si ma asteptam ca lumea sa voteze pretenii si pretenii sa se voteze intre ei....in fine...o fost cum o fost..conteaza ce urmeaza!!!......prin urmare 7 zile sunt la training!!!!
P.S. imi lipseste....inca nu imi e dorrr!!!!....dar imi lipseste harmalaia din Cluj...aici e prea liniste!!!
P.S.1 .... wish me luck !!!

duminică, 9 noiembrie 2008

Convirbire din interiorul blocului!

Flavia: In sfarsit ai ajuns!!!...pe unde naiba umblii?....noh fi atenta....avem nevoie de parerea ta?!

Tamy: Deci nu!!...pe bune chiar nu pot acum...nu pot...zau!

Flavia: Hai no, pe bune!!! Suntem la sedintza...de ce ai venit atunci?

Tamy: Pe bune noh,....am venit...is cu nervi la pamant, chiar nu am chef de remarci dastea!!!

Flavia: Da ce so intamplat?!..vorbeste ce naiba!!...vii asaa...te bagi ca strampu..

Tamy: Ce am???? Pana mea...nu vezi?? sunt un pachet de nervi..sunt terminata...... nush unde si cum sa ma mai impart!!! nu stiu cum sa mai prioritizez pt ca totul e la fel de important si de urgent!!, nimeni nu vine in ajutorul meu....si ce e mai grav..... constat cu groaza ca seful meu ma uraste.....be pune..parca ma pedepseste pt ca nu ma culc cu el, are de gand sa imi faca viata un spital de patologi....de 2 luni jumate de cand sunt acolo...toata cazurile pe care mi le-a a dat sunt de patologie sexuala!!!!......de parca pe mine scrie sex!!!, saptamana trecuta era femeia cu orgasme spontane....acum e pulica franaru asta care se masturbeaza de 30 siiii de ori pe zi....si nu il pot nici cum asista pt simplul fapt ca sunt femeie....si de cate ori intru in sala incepe .... "activitatea de baza"!!!....l-am izolat in pana mea in cel mai vagaun salon din spital sa nu vada alte femei...si degeabaa...e caz chirugical la fel ca si nimfomana aia..numa ca de nu se intervine urgent asta moare in cateva zile....sa mooor eu...deja recurge la metode de senzatii tari pana intra in coma....eu ce naiba sa fac cu el?

Falvia: No stai ca nu inteleg..de ce iti da tie cazuri dastea??? nici macar nu e domeniul tau?!?!

Tamy: Nu zauuuu...stiu, de asta zic ca ala are ceva obsesie...e un terminat maaa...nush cum sa-l mai evit..incep sa dezvolt fobii... pe bune!!!!!

Flavia: Bai, ce naiba mah....macar is posibile astea?...is gen record??? si asta, sefu de ce te pune numa pe tine?

Tamy: ...Ca e un dobitoc...is cazuri de chirugie....si efectiv nu pot lucra....nu am expertiza necesara si ala nu ma lasa..eu asa ceva nu am mai vazut..si stii care e faza?..orice as face nu pot scapa de el....contractu ala e asa de bine facut ca daca il reziliez...platesc eu o gramada de bani...eu chiar nu inteleg..

Flavia: Cum adica platesti tu? Ii specificat asa in contract?

Tamy: Ma rog..ii ceva clauza...ioi de nervi nici nu am macat luna asta cred :))..pe bune no!

Flavia: Ce naiba mah fata...o sa pici pe strada..ia si manca ceva...eu ma duc acum la magazin sa-mi iau ceva suc..ce sa-ti iau?

Tamy: Dumnezeu stie...chiar nu am chef de ceva anume....ia ceva acolo...

Flavia: Ceva prezervative? =))

Tamy: :)):))...le primesc pe moca.....apare si in contract :)):))

Flavia: Noh cat lipsesc..vezi si tu poate iti vine ceva idee pentru chestia asta?!

Tamy: AAAAAA.....imi petrec timpu cu cazuri despre sex...NU vrei sa fiu creativa acum...pe bune!!! :))

joi, 6 noiembrie 2008

Revelatie despre prieteni :))

Bunnn, deci draga Ali...aproape ca uitasem de poza asta in care tu esti mai tanara si eu roscata:)):)) (noroc cu Picasa Web a altora :P)...si acum ca am dat peste ea, mo` plesnit o revelatie :))...... Eu una nu tin minte ce cautam langa tine in poza asta, nu imi amintesc cand am vorbit cu tine prima oara (desi facem parte din aceasi promotiei ASPR),... defapt am vagi amintiri cu tine din primul nostru an in ASPR....aaaaa ba nu, tin minte discutia din spatele cantinei de la Arcalia ...funny one :)).....si ma gandeam acum..asta apropo de revelatie, ca la inceput nu imi inspirai nimic (preteni stiu de ce tre` sa zambeasca amu), imi pareai baietoasa, m-ai socat cand ai venit roz-roscata la facultate....anu asta am aflat (de la tine ce e drept) ca ai participat la Miss....and so on.....
Ideea este ca..... nu pentru prima oara mi se intampla ca persoanele pe care initial nu le percep ca fiind "interesante"(numa pt ca nu gasesc acum alt adjectiv) sa imi devina buni prieteni (asa o decurs si cu Bianca, si cu Ramo si si cu Alina...numa Cata e exceptia :D - Ca sa nu mai zic ca pe Bibi nu am suportat-o aproape un an de zile :D:P) si lucrul asta ma frapeaza!!!! Cred Ali ca mi-ai trezit interesu cand ai zis ca sunt "haladita" (si mi-ai si definit termenu :))) la fel cum mi-a zis si Ramo ca sunt "Intangibila", Cata ca sunt "prea mareeeeeee" sau alina ca imi tot reproseaza utilizarea constanta a neologismelor stiute doar de mine :)):)).......(Ca deh..la Brasov so scris DEX-u)
In fine, o sa mai cuget asupra "problemei" si poate revin cu explicatii sustinute empiric :P