miercuri, 24 iunie 2009

Vacanta incepe vineri!!!

Finallyyyyyyyyyyy....A venit vacanta cu trenu` de Franta (cel putin asa cantam eu cand eram mica..)...acum incepe cu un tren/bus/masina sau ce o fi spre metropola Zalau :D...scuze Deea, da is multe banucuri despre Zalau asa cum is si despre Bran, oras din zona mea de provenienta, plus ca stii ca eu is naspa :P...prin urmare nu vrea sa iti creez disonanta cognitva :*:*:*:*:*

Deci de vineri pana sambata servim Pool Party, Garden Party, hot and lazy days si repetitie generala pt sustinerea licentei la Zalauuuuu!!! (ce funky e numele :d)...abea asteptammmmm!!!

Luni sau marti continuam cu aceasi veselie la cea mai tare aniversare a anului. Big Tooth (Ali cred ca ti-am gasit o noua porecla :P) se intrece cu fitoasele de la Sweet Sixteen si lanseaza o mega petrecere ce mai mult ca sigur se va solda cu dureri de cap si burn out!....iti zic de amu LA MULTI ANI (alaturi de mine :d) sweet Ali ca probabil uit pana atunci :)):))

In 10 iulie ASPR-u se muta la Vama sa o admiram pe Didi cum sare de pe stabilopozi dintr-un picior :)):))...glumesc, merem cu toti intr-o vacanta bine meritata (da Didi poate te mai gandesti :d:p).....vacanta pe termen nelimitata...cat ne tine! A, sa nu uitam de orele de Tae Bo....vorbeam azi cu Ali si Didi in Times....sa facem cateva exercitii si in mare...sa vezi atunci fund bomba :D

Din 20..poate chiar 19 o parte din echipa fetelor din ASPR se muta la Timisoara pt o saptamana intreaga de distractie alaturi de viitori prieteni din toate partile lumii (curioasa de nigerieni :d)...merem la ISWinTttttttttttttttttttttt.....remeber Get to know Party? :D.....sper ca is repartizata la workshop-ul de dans :D...yyeeeeiiiiii

Dupa ISWinT ramanem tot la TM unde ni se vor alatura multi membrii pt Teambuilding-ul ASPR...marea planificare anuala!!!!

Hmmmmm...si cam atat pt luna Iulie!

Mai vedem restul vacantei!

Wish me luck and strength!

vineri, 19 iunie 2009

Help !!!

O campanie funny si interesanta care din pacate se bucura de putina publicitate (prin urmare putin succes)....mai jos unul dintre cele 3 spoturi de preventie. O alternativa care merita incercata :P

Enjoy!





Restul filmuletelor si mai multe informatii pe www.help-eu.com

sâmbătă, 6 iunie 2009

New me....

Am dat peste un super site plinnnnnn pana la refuz de layout-uri...... ceea ce inseamna ca de acum incolo, foarte des imi voi schimba infatisarea :D

Layout-ul ales de mine se numeste "Time for coffe" :P........ in caz ca nu stiati, consum zilnic aproximativ ... hm ..sa fie oare chiar un litru de cafea...evident cu lapte :D....ma astept sa experentiez o intoxicare cu cafea...din DSM IV...pare cel putin interesant!

De ce new me???????....pt ca din toamna sunt din nou studenta in anul I...yeiiiiiiiiiiiiii...CRP...pazea ca vin!

Va zic mai multe pe parcurs :D

marți, 2 iunie 2009

Cred ca am terminat!...what now?

Azi o fost o zi cu emotii!...ultima zi in calitate de coordonator PR..in calitate de Secretar General si in calitate de ASPR-ista infocata.....azi cobor din acel nor fain dupa 2 mandate cu mai multe bune decat rele.....si tot scriu asta ca sa constientizez...ma urmeaza Andra pe care o felicit...o incurajez si ii doresc experiente macar la fel de faina cum au fost ale mele in aceasta organizatie si pe acel post!!!...Is impacata cu ce am facut si is convinsa ca ASPR va creste tot mai mult de acum inainte...am lasat in urma o super echipa de PR-isti magnifici.

La prezentarea raportului..si mai ales la partea de multumiri am reusit sa nu plang (noroc ca am decis chestia asta la ultima sedinta de bord)...as fi putut sa vorbesc numa eu 2 ore ...dar deh..timpu e pretios...si multe persoane aveau multe de spus......inca o data...va multumesc...echipei de PR...ASPR-ului...fetelor din bord - am fost o echipa bestiala...acum ramanem doar bune pretene si impartasim episoade maniacale..povesti de dragoste..barfe despre noul bord (hahahaaaaaaaaaaa...cat imi doream asta..ar fi fost culmea sa ma barfesc pe mine)...nush naspa...doar invidioasa...dar chill....oricand vin in ajutorul si sprijinul vostru..trebe numa sa mi le solicitati...si vin fuga fuga!!!...oricand..orice pt ASPR!!!

Mnoh gata...ca e tarziu...vb agramatical si incoerent....emotiile astea....si maine tre sa invat la Consiliere si Orientare in Cariera...ca sa vezi!!!....a naibii soarta cum le aranjeaza ea pe toate!!!


Evident ca am primit un afis...colaj de poze de la echipa PR...si is mandra..ma duc sa il lipesc pe perete si dupa somnnnnnnnnn!!!

P.S...Acum sunt fosta ASPR-ista????....hmmmmmmm..ciudat...

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

luni, 1 iunie 2009

Nu am putut sa ma abtin!!!

Vin vremuri nostalgice.....se mai termina un ciclu educational.....si nu stiu de ce, dar zilele astea ma gandesc la BAC...ce bine era atunci, as prefera sa sustin de 10 ori examenele alea in loc de o sesiune!!!!....revenim....am gasit perlele de la Bacul de anu asta...sau ma rog, ce or mai fi zilele astea - teze nationale-....in curand Examen Numa` cu subiecte dupa formula "Nu e asa ca.....?"


Poftiti va rog..un pahar de ras! :P

1. Poema "Miorita" circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice. In balada "Miorita" este vorba de trei ciobani care comploteaza impreuna sa-l omoare pe unul dintre ei. Ciobanul "Mioritei" a spus ca la cap sa-i puie diverse categorii de fluiere.

2.
Balada e o specie a liricii populare inventata de Ciprian Porumbescu.

3.
Scoala Ardeleana nu a avut propriu-zis sediu, din lipsa de fonduri austro-ungare.

4.
Alexandru Lapusneanu s-a tinut de cuvint atunci cind a spus: de ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu! Dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.

5.
Mircea cel Batrin a fost inmormintat la Cozia impreuna cu umbra sa.

6.
Desi s-a ocupat mai mult cu turismul, Calistrat Hogas vorbea latina la perfectie.

7. Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In "Scrisoarea a treia" se desfasoara batalia de la Rovinari.

8.
Pina la urma Mircea cel Mare, desi batrin il va ingenunchia pe trufasul otoman cu citeva proverbe si zicatori bine plasate.

9.
Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

10. Calin tine de mana mireasa care are parul lung de fericire. Ea lupta sa puna mana pe dragostea flacaului.

11. Poetul isi asteapta iubita ca impreuna sa cutremure o barca.

12. Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.

13. Optica se ocupa cu studiul ochelarilor.

14. Lebada moare de cate ori canta.

15. Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.

16. Dimitrie Cantemir a avut un rol insemnat in viata sa.

17. Ion sufera ca nu are pamant dar o lipsa e ca macar in carte Rebreanu il putea improprietari.

18. Arhimede a fost grec de neam si a murit asa de barbari de fascisti hitleristi. Asta cand el studia in palatul sau din Grecia. Si cum el studia a intrat un soldat si a zis "damio". Si a zis Arhimede ca nu es. Asa a zis hitleristu nu esi si a bagat baioneta in el. Dar multe principi de fizica a ramas de la Arhimede printre care principiul lui Arhimede.

19.
Conversatia dintre Baiazid si Mircea este descrisa cuvint cu cuvint, cu toate ca autorul n-a prea fost cine stie ce de fata.

20.
Multimile de boieri exploatatori isi tineau banii numerar in pungi. Haiducii ii atacau si ii usurau de bani in toate baladele.



Ha ha...te simti mai bine acum nu?????????