vineri, 18 septembrie 2009

2 iepuri deodata cu un Macarov.....as vrea eu :P

Update la update: Am condus tot drumul singura de la BV la CJ...ieiiiiiiii


Update: am facut primul meu drum singura cu masina pana in Predeal si inapoi......am condus mizerabil zic eu (curbele pe dreapta le iau mai aiurea)...da cica asa e la inceput....in fine....in concluzie merg cu masina la Cluj (daca imi revin pana maine din mahmureala :d ).... multumesc fetelor din ASPR pt credit dar cu mentiunea ca pana nu o sa imi placa mie cum conduc, nu iau pe nimeni in masina ...... sa ii zicem preventie! :P

Zice Didi sa ne duelam prin Damien Rice.....ok :D.....da tu scumpa...cum?...eu postez o melodie..si tu cauti alta mai buna????

In fine.....poftim!...Damien Rice cu piese Volcano....foarte sensibila....te previn ca Rootless Tree si 9 Crimes le-am postat cu alte ocazii...deci nu mai sunt optiuni pt tine! :P......pac pac... give in to me!

marți, 15 septembrie 2009

Intrebare intrebatoare pentru voi!

In partea stanga se afla cele 2 lucruri care imi apartin......nu despre Cavy vrea insa sa va vorbesc ( stiti deja ca e superb, minunat, are coama de leu, comportament exemplar, imi aduce mobilul cand suna, extraordinar de inteligent si enervant de "intepat", sot model pentru Yrra .... pe scurt, un adevarat Zeu)....ci despre Bic....tot un patruped :P....da asta e cu motor, planetare, baie (de ulei), mai nou si frana care tine si ambreaj ce nu prinde sus si bineinteles nu are personalitate ca si Cavy!

De ce scriu defapt postul asta?...... vreau sa va rog, pe cei ce navigati pe aici, sa incercati sa va plasati intr-un context ipotetic pentru a raspunde la o intrebare aparent simpla!


Situatia ipotetica: Ai carnet de condus de 2 ani, conduci binisor, regulamentar, apelezi rar la injurii dar preferi oricand mersul pe jos, ascultand muzica preferata si inducandu-ti o hipnoza reflexiv-activa. Ai si masina...care se strica in garaj pentru ca nu o conduci din motive obiective si subiective (ai plecat de acasa dupa examen si nu ai mai condus timp de un an...mergi rar acasa...si mult mai rar te-a interesat/pasionat sa conduci cat timp erai acasa)....ei bine.....acum se pune problema sa iei masina cu tine (studiezi in alt oras, eventual departe de casa), se asteapta de la tine sa conduci in orasul respectiv desi locuri de parcare se gasesc greu, esti petrecaret si nu se pune problema sa iei masina seara la Party ca mai bei o bere cu prietenii, iar drumul spre si dinspre faculta preferi sa il faci mergand pe jos drept un minim necesar de "miscare".


Inca un aspect important! Tatal tau este foarte entuziasmat de ideea de a pleca cu masina, nu se agita...condusul i se pare o banalitate...si nu intelege oamenii carora nu le place sa conduca!


Tu ce ai face?...Ai lua masina cu tine sa se strice in fata caminului, sau o lasi sa se strice in garaj???



P.S. Ca tot am mentionat....tot in stanga o poza cu Cavy..the one and only :P

luni, 14 septembrie 2009

Cu placere!

He he...chiar imi era dor de o leapsa....asta a fost mind challenging...multumesc Clau....o dau mai departe la Anca Voicu, Diana si Roxi P. :*


1. Daca ai putea invita un mare clasic la cina, cine ar fi si de ce?

Mihai Eminescu.....sa ii spun cu nerv si ura ca numai de el am avut parte la Capacitate, teze, simulari de Bac si Bac....ca ii inteleg in mare opera, stiam si nush cate strofe din Luceafarul dar totusi nu ma incanta....sa ii spun ca trebuia sa fie mai barbat in viata...ca ar fi fost mai onest ca si om politic.....si in final, sa intreb ce parere are despre plagiat? (search cine a utilizat primu ca si laitmotiv Floarea Albastra - iti dau un hint, NU el!)

2. Cine-i cea mai influenta persoana in viata ta?

Uffff, grea intrebare......nu exista o astfel de persoana....ma influenteaza in schimb grupul de prieteni.....o fi efectul proximitatii?

3. Care-i ambitia ta secreta?

Am 2...mai mult sau mai putin secrete!.....pentru mai multa distractie va sfatuiesc sa setati si o ambitie tampita...chiar daca e aproape imposibil de bifat....e funny :Dp

4. Pretul gloriei?

Ce mai e gloria in ziua de azi?, adica cum se operationalizeaza?.....asta e o intrebare de genu.....Ai juca Ruleta Ruseasca pentru a dovedii unui barbat ca il iubesti?......raspunsul e asemanator.....daca pretul e prea mare inseamna ca nu merita...parerea mea! (oare e comprehensibil ce am scris?)

5. Greci sau Romani?

Romanii....pentru frumusetea culturii, arhitecturii,costumului militar...and so on :P !....P.S. cica Afrodita era chiar urata!

6. Cand ti s-a intamplat ca lectiile invatate de la cei vechi sa contribuie la succesul tau?

Hm....de la cei vechi?..... poi lectiile vietii le cam inveti datorita propriei experiente/trecand prin viata, nu din amendamentele/sfaturile altora....sa nu se inteleaga ca trebuie sa ne dam cu capul de pereti pentru a invata ceva!...habar nu am la ora asta....o sa revin cand ma plezneste vreo idee.....

vineri, 4 septembrie 2009

Boboaca again!

Damn.....am vazut la altii pe blog ca nu am mai umblat pe aici de 2 luni.....a naibii vacanta, aproape ca mi s-a atrofiat muschiul mental.....pledez ptr vacante de vara mai scurte!!!

Dar a fost o vacanta reusita - dupa un super sejur in Vama cu ASPR-istele....super festival la Timisoara (felicitari organizatorilor ISWinT)....zile petrecute cu ALE...si bestiala intalnire non-formala a ToT-istilor la Paraul Rece - acum bag o cura arzatoare de citit...poate poate imi revin si voi fi in forma pentru noua facultate pe care m-am decis sa o urmez , si anume Kommunikationswissenschaft un Oeffentlichkeitsarbeit (Comunicare si PR, UBB). Va invit de pe acum la Balul Bobocilor....de data asta particip :))....la Mister (vb lui mary)

Dor nebun de Cluj, scoala si ASPR-isti!!!

va puuuuuuuuuuuuuuuup!