duminică, 19 septembrie 2010

Sexy la superlativ!

Va sa zica una dintre cele mai sexy reclame realizatea vreodata.....daca ma contrazici astept si un link atasat :P


sâmbătă, 18 septembrie 2010

Seductia este o arta, arta este mai mult decat un talent!

Lume Lumeeee......va invit la altceva!

Ai trecut deja prin training-uri de Time Management, Management-ul emotiilor sau al stresului, Traininguri de comunicare, vanzari, tehnici de negociere sau orice altceva deja traditional?....ei bine....Radu si cu mine iti oferim altceva!!!

De Seductie ai auzit...am dreptate?

( SEDÚCȚIE s. 1. v. încântare. 2. v. tentație. 3. ademenire, amăgire, seducere. (~ unei fecioare.) 4. corupere, corupție, pervertire, seducere. (~ unei minore.) sau SEDÚCȚIE, seducții, s. f. Faptul de a seduce; atracție deosebită exercitată asupra cuiva; captivare. ♦ Corupție. – Din fr. séduction, lat. seductio, -onis. via DEX)

Ei bine, pornind de la elemente de analiza tranzactionala, comunicare umana si NLP, cursul de "Seductie" pe care noi il propunem, este un curs special si unic, destinat oricari persoane care vrea sa preia controlul asupra relatiilor pe care le are cu societatea, tuturor celor dispusi sa deprinda abilitatile sociale atat de necesare succesului personal sau profesional. De la cunoasterea si acceptarea propriei persoane la intelegerea celor din jur, de la limbajul non-verbal la tehnici de programare neuro-lingvistica (NLP), de la tehnici de control a primei impresii la comunicarea umana, cursul trece prin etapele necesare "seductiei" fie ca vorbim de persoane necunoscute, prieteni, sefi sau, de ce nu, sot/sotie.

Trainingul nu este un curs care ofera tehnici de agatat intr-un bar sau care te invata tehnici si pozitii sexuale!!!.....alaturi de noi deprinzi tehnici de comunicare, inveti sa utilizezi calibrarea, sa cunosti etapele de seducere, sa cunosti diferentele dintre barbati si femei, sa interiorizezi conceptul de "I`m OK, you`re OK", sa fi familiar cu mecanismele de aparare, sa cunosti limbajul nonverbal si multe altele...

Cluj Napoca este primul oras in care se va desfasura trainingul de SEDUCTIE, intre 9 si 10 octombrie 2010. Taxa de participare este de 100 RON si include participarea, materialul de curs si pauzele de cafea. Pentru inceput o sa lucram doar cu 10 persoane, urmand ca pe viitor sa redeschidem inscrierile pentru acest training la Cluj si nu numai. :)

Si in final, de ce "Seductia este o arta, arta este mai mult decat un talent?"...obisnuim sa spunem despre artisti ca sunt foarte talentati, motiv pentru care munca lor este o arta....eu cred asa: 1.orice talent tradus in "predispozitie pentru ceva" se toceste,stirbeste sau chiar dispare daca nu este lucrat (dupa modelul "orice muschi nelucrat se atrofiaza"...inclusiv creierul:D) si 2. Vincent Van Gog, Pablo Picasso, Robert Plant (vocalist Led Zeppelin), Roger Waters (vocalist Pink Floyd) si muuuult muuulti alti, toti au avut muult talent, dar nu ar fi facut performanta si prin urmare arta, fara un bagaj semnificativ de cunostinte, deprinderi si abilitati. :) Iata de ce si arta seductiei se invata! ;)

Ne auzim sau ne vedem :)

Fall

woooowwwwww........aveam inca 21 de ani cand am scris ultima data aici :"> (blushing)...well...People do what they can, when they can and they should`t feel bad or embaresed about it...toamna m-a readus aici, ca sa fiu mai specifica.....minunatele si infinitele peisaje de toamna m-au indemnat sa imi schimb layout-ul :D

Inainte sa revin cu un post (nu promit, dar incerc sa fiu mai prezenta) va las cu o minunata piesa semnata de The Cure.