duminică, 18 octombrie 2009

Cele mai scumpe rochii...merita??

Azi va informez cu privire la cele mai scumpe rochii create si ..evident.... doar inchiriate pentru a fi etalate, ca de achizitionat nici nu incape vorba...adica...cine ar fi asa nebun???!!!

1. Whoopi Goldberg a impresianat in 1999 la Gala Premiilor Oscar prin extravaganta rochie in valoare de 40 Milioane de $ ce ne duce cu gandul la Queen Elizabeth I. Repet....rochia a fost doar inchiriata, iar valoarea ei consta in numeroasele diamante cu care este presarata.

2. Faisol Abdullah (designer din Malaezia) a reusit sa adune 751 de diamante (ce cantaresc impreuna peste 1 000 de carate) sub forma unei rochii in valoare de 30 Milioane $.
3. Abdullah asta...tare am senzatia ca este obsedat de diamante, exhuberanta si excentricitate.....tot el este creatorul unei rochii in valoare de.....28,501,280 $...numita "Nightingale of Kuala Lumpu", facuta din matase si 750 de diamante incrustate (ca sa vezi :p).
4. Scott Henshall a creat o rochie in valoare de 13 Milioane $......nu ar fi nimic spectaculos dupa parerea mea daca aceasta nu ar fi compusa aproape in totalitate din eternele diamante. Poate este important de mentionat ca aceasta a fost purtata de cantareata Samantha Mumba la premiera filmului Spider-Man II - pretty damn creative :P

5. Desi este o rochie de mireasa..si nu prea se incadreaza aici (rochii de mireasa scumpe....sunt alt subiect, alta mancare de peste)..nu am putut rezista..pentru ca este singura care imi pare interesanta, altceva....costa doar 1.5 Milioane $ (hei..in raport cu restul este chiar ieftina), si a fost croita din 2009 de pene de paun.....8 designeri au lucrat la ea timp de 2 luni!!!
Sa fim serios...putem surprinde si acapara privirile tuturor si muuuuuult mai ieftin....in cel mai rau caz - si acesta ar fi imposibilitatea de a gasi o rochie...pt ca toate au luat foc (ipotetic vorbind)- putem sa ne intoarcem la "rochia Evei" ...... Old School rocks !!!

Serios.... dintre cei ce cititi...va place una dintre aceste rochii?

2 comentarii:

Ali Gavra spunea...

aaaaaaaa...mmmmmmmm...stai sa ma gandesc...

bineinteles ca NU!

ifosele unor inconstienti care prefera sa lase un sat din Africa sa moara de foame, in virturea impovorarii unui manechin african (la fel de schilod, precum consatenii ei pe de alta parte, dar din alte motive)...

asteptam postul cu rochiile frumoase...si mai putin lucioase,starlucitoare si diamantoase- ca sa nu zic pietroase.

Eu.. spunea...

:)):))...imi place ideea cu pietroasa....

Zi un pret maxim (in dolari daca se poate) si un nume doua de designeri...paleta este foarte larga....tre sa ma incadrez :D